Antwerps Architecten Atelier
AAA
Cultuurcentrum_Boom_inteireur_podiumzaalt-tribune.jpg

Cultuurcentrum boom

Het betreft een complexe verbouwing waarbij verschillende vernieuwde technieken werden weggewerkt in het interieur. AAA bvba stond in voor de volledige opmeting, het ontwerp en de coördinatie van alle gespecialiseerde studies. Het project werd op zeer korte tijd (1 jaar) uitgevoerd binnen het geraamde budget.

Cultuurcentrum_boom_interieur_tribune_podiumzaal.jpg

PODIUMZAAL

CC DE STEIGER

RENOVATIE CULTUREEL CENTRUM BOOM

INFO


2012

H.Spillemaeckerstraat 1

2850 Boom

Gemeente Boom | website


BESCHRIJVING

Het betreft een complexe verbouwing waarbij verschillende vernieuwde technieken werden weggewerkt in het interieur. De zaal diende aangepast te worden m.b.t. de toneelverlichting, de technische ruimten, het zitcomfort met behoud van de sfeer en ruimtelijke akoestiek. AAA bvba stond in voor de volledige opmeting, het ontwerp en de coördinatie van de gespecialiseerde studies, EPB calculatie, veiligheidscoördinatie en een studie rond de akoestiek.
Het project werd op zeer korte tijd (1 jaar) uitgewerkt, aanbesteed en uitgevoerd binnen het opgegeven en geraamde budget.

In fase 2 werd de inkomhal vergroot, voorzien van inkom-sassen en een loket voor ticketverkoop. De afwerkingsmaterialen zijn op aanraakhoogte uitgewerkt in verniste, afwasbare, akoestische houten panelen. Alle afwerkingsmaterialen voldoen aan de brandkwalificatie.

Door schakeringen in de groene kleur van de zetels wordt er een dynamisch beeld in de zaal gecreëerd.

Door schakeringen in de groene kleur van de zetels wordt er een dynamisch beeld in de zaal gecreëerd.

Door schakeringen in de groene kleur van de zetels wordt er een dynamisch beeld in de zaal gecreëerd.

Door schakeringen in de groene kleur van de zetels wordt er een dynamisch beeld in de zaal gecreëerd.