Antwerps Architecten Atelier
AAA

NIEUWS

Laatste nieuws van Antwerps Architecten Atelier omtrent werven, vacatures, opleveringen en wedstrijden.

GEZOCHT: (Ingenieur) Architect (Min. 2 jaar ervaring)

 

Antwerps Architecten Atelier zoekt een (ingenieur)architect om hun dynamisch en multidisciplinair team te vervoegen. Het bedrijf is centraal gelokaliseerd in Antwerpen-Dam, maar de opdrachten spreiden zich uit over heel België. U krijgt de kans om zowel in publieke als private sector zeer uiteenlopende projecten zelfstandig op te volgen. Daarnaast ontwerpen we elk project op maat van de bouwheer, waardoor in elk plan een nieuwe uitdaging schuilt. Al 30 jaar ontwerpen we de toekomst; begin vandaag aan die van jou, bij AAA!

Voor meer info, contacteer info@architectenatelier.be of klik op de link. https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/59643662/ingenieur-architect

 
Vacature_AAA_12.jpg