Antwerps Architecten Atelier
AAA

OVER

Groepsfoto Antwerps Architecten Atelier. Van links naar rechts: Nick, Veerle, Robbe, Jonathan, Ferhat, Sofie, Bruno, Elisabeth, Elektra en Curd

Groepsfoto Antwerps Architecten Atelier. Van links naar rechts: Nick, Veerle, Robbe, Jonathan, Ferhat, Sofie, Bruno, Elisabeth, Elektra en Curd

Antwerps Architecten Atelier is een bureau gevestigd in Antwerpen met ruime ervaring op bouwkundig vlak, vooral met dossiers waarbij de nadruk ligt op de technische aspecten. Met zeer uiteenlopende opdrachten en projecten wordt er niet beperkt tot een niche, maar veeleer op zoek gegaan naar nieuwe uitdagingen. Hoofdzakelijk zijn deze gelegen in stedelijke gebieden en omvatten vaak renovatie, restauratie, afbraak en wederopbouw, invulbouw en interieur. Het hoofdkantoor van AAA bevindt zich in de wijk "Dam", gelegen tussen het station Antwerpen-Dam en het slachthuis van Antwerpen. Het was een bewuste keuze om een pand aan te kopen en te renoveren in een achtergestelde buurt om het geloof in het “werken en wonen in de stad” kracht bij te zetten.

Organisatie- en circulatiepatronen in combinatie met flexibele invulling van de beschikbare ruimte vormen meestal de basis voor de uitwerking van een project. De beeldvorming van de architectuur komt tot stand na een stappenplan dat het team doorloopt, van onderzoek en informatie vergaren tot conceptnota’s, finale uitwerking en opvolging. Er wordt steeds rekening gehouden met de reeds aanwezige architectuur, waardoor het eindresultaat altijd geïntegreerd is in haar omgeving.

Kortom is AAA uitgegroeid tot een betrouwbaar en herkenbaar ontwerpbureau waaraan regelmatig projecten toevertrouwd worden. Dit is te danken aan het feit dat de klant kan vertrouwen op een vaste kern van medewerkers die zowel praktisch als inhoudelijk goed op elkaar ingespeeld zijn. Door de verschillende achtergronden van de medewerkers wordt een multidisciplinair team bekomen, dat zich op zijn beurt vertaalt in een grote diversiteit aan opdrachten. Het bureau is op deze manier gespecialiseerd in het continue inleven en analyseren van verschillende ontwerp-opgaven die met een flexibele en realistische houding benaderd worden, een houding om elke opdracht als uniek te beschouwen houdt het resultaat innovatief en dynamisch. Antwerps Architecten Atelier verkiest daarom steeds kwaliteit boven kwantiteit.


 

ONS TEAM

 
AAA_BRUNO_BW.jpg

BRUNO DEKONING

Architect // Zaakvoerder

AAA_BOB_BW.jpg

Bob FraTeur

Architect

AAA_VEERLE.jpg

VEERLE VAN STAEYEN

Interieurarchitect

AAA_SOFIE.jpg

SOFIE FEBER

Architect

AAA_Vacature.png

JOUW FOTO HIER?

Stuur vrijblijvend je CV en portfolio naar info@architectenatelier.be en misschien vervoeg jij binnenkort ons team!

AAA_JONATHAN_2_BW.jpg

JONATHAN BEX

Productontwikkelaar

AAA_ELEKTRA.jpg

ELEKTRA CATSOULIS

Architect // Stedenbouwkundige

AAA_ROBBE.jpg

ROBBE DEKONING

Productontwikkelaar

AAA_NICK_BW.JPG

Nick Braeckevelt

Erfgoedzorger // Assistent Architect

AAA_ELISABETH_BW.jpg

ELISABETH VAN MILDERS

Administratief medewerkster

AAA_CURD.jpg

CURD VESTERS

Architect

AAA_MAARTEN_BW.jpg

MAARTEN VANDEWEYER

Ingenieur Stabiliteit